De ce Firenze Ballroom?

Nu…, nu o sa va promitem o vacanta la Florenta in Italia, numele salonului reprezinta o placuta coincidenta ce leaga istoria familiei noastre de orasul Firenze.

Misiune.
Ne dedicam fiecarui eveniment in parte pentru a va putea garanta o seara placuta si lipsita de griji alaturi de invitatii Dumneavoastra.

Viziune.
Ne dorim ca dupa fiecare eveniment organizat la restaurantul Firenze Events Ballroom sa devenim o mare familie si un partener de incredere.

Valori.
“In aceasta casa suntem adevarati,
mai si gresim,
spunem imi pare rau,
acordam a doua sansa,
ne distram,
ne imbratisam,
iertam,
facem galagie,
suntem rabdatori,
Iubim!
Suntem o mare familie !”

Daca impartasiti aceleasi valori va invitam sa ne cunoastem la salonul Firenze Events.

FirenzeEvents.

Sarbatorim alaturi de tine momentele speciale din viata ta!
Fiecare moment este unic, asa cum esti si tu. Alaturi de echipa Firenze Events veti petrece intr-un spatiu intim si modern clipe de neuitat.
Va punem la dispozitie servicii ireprosabile. Colaboram cu barmani, ospatari calificati si atenti la detalii. Preparatele noastre sunt gatite in bucataria proprie, de catre bucatari cu experienta. La restaurantul Firenze Events folosim ingrediente proaspete, atent selectionate, pentru a va putea garanta savoarea bucatelor autentice carora cu greu le vei putea rezista!

Va invitam sa petrecem impreuna intr-o atmosfera calda si relaxanta, momente magice. Suntem deschisi catre orice tip de eveniment: organizare nunta, organizare botez, organizare petrecere privata, organizare aniversare, organizare petreceri tematice, organizare petreceri corporate, organizare conferinte, si altele.

Salonul Firenze Events are capacitatea de maxim 110 de locuri si va ofera printre facilitati urmatoarele: parcare privata, acces la internet wireless, precum si instalatiile de climatizare si extractie fum.

Va asteptam in locatia noastra din Soseaua Fundeni (vis-a-vis de lacul Fundeni), Restaurant Firenze Events Ballroom, Bucuresti.

site Collage